
Święta Wielkiej Nocy coraz bliżej.
Zespół Suples Catering przygotował dla Państwa szerokie menu.
Nasze propozycje z pewnością ułatwią przygotowanie i urozmaicenie świątecznego stołu.
Zachęcamy do zapoznania się z ofertą.
Święta Wielkanocne 2025
ZUPY
-
Żurek tradycyjny z białą kiełbasą - 25 zł/litr
-
Zupa grzybowa - 36 zł/litr
MIĘSA SMAŻONE - GOTOWANE - POTRAWY WIELKANOCNE
-
Kotlet de Volaille - 17 zł/szt
-
Kotlet kapitański - zawijany (pierś, ser, masło, pieczarki) - 17 zł/szt
-
Kotlet szwajcarski - zawijany (schab, ser) - 17 zł/szt
-
Kotlet kieszonka – zawijany (schab, szynka, papryka konserwowa, ser) - 17 zł/szt
-
Kotlet po baskijsku (schab, mięso mielone, sos pomidorowy z pieczarkami) - 20 zł/szt
-
Polędwiczki drobiowe smażone na maśle z pieczarkami (2szt porcja) - 20 zł/szt
-
Klops gotowany w sosie koperkowym (2szt porcja) – 17 zł/szt
-
Szaszłyk wieprzowy/drobiowy - 20 zł/szt
-
Zrazy zawijane w sosie - 20 zł/szt
-
Tatar z łososia tradycyjny - 90 zł/500 g
-
Kotleciki mielone - 8 zł/szt
-
Dorsz w sosie greckim - 90 zł/kg
-
Galaretki drobiowe - 8 zł/szt
-
Galaretki wieprzowe - 8 zł/szt
-
Galaretki rybne - 8 zł/szt
-
Gołąbki tradycyjne 17 zł/szt
-
Wątróbka z brzoskwiniami - 60 zł/kg
-
Pstrąg w sosie chrzanowym - 90 zł/kg
-
Sałatka śledziowa - 50 zł/kg
-
Sałatka jarzynowa - 50 zł/kg
-
Sałatka gyros - 50 zł/kg
-
Sałatka z kurczakiem gotowanym, ryżem, ananasem i rodzynkami – 50 zł/kg
-
Sałatka z rukolą, serkiem camembert, malinami i gruszką, orzechami nerkowca - 50 zł miska średnica 20cm
-
Pieczeń ze schabu w sosie chrzanowo śmietanowym - 65 zł/kg
-
Rolada wieprzowa w sosie chrzanowym - 55 zł
-
Karkówka pieczona ze śliwką - 65 zł/kg
-
Pierogi z mięsem - 45 zł/kg
-
Pierogi z kapustą i grzybami - 50 zł/kg
-
Pierogi ruskie - 45 zł/kg
-
Bigos tradycyjny - 40 zł/kg
-
Strogonow - 40 zł/litr
-
Flaki wołowe - 40 zł/litr
-
Ryba pieczona z warzywami (gotowa do podgrzania w piecu - każda porcja w folii aluminiowej) - 20 zł/porcja
Zamówienia przyjmujemy do 16.04.2025r.